ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/10/2007
12 formacions musicals opten als premis de l'Ebre Musik 2007

El regidor de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació el programa del 6è Concurs Ebre Musik Ciutat de Tortosa 2007. Aquest certamen té com a principal finalitat la promoció de formacions musicals novells a través de concerts en els quals aquestes poden mostrar les seves propostes i inquietuds musicals.



En aquesta edició 2007, s'han presentat a concurs 21 maquetes, de les quals n'han estat triades 12. Aquestes formacions seleccionades oferiran cadascuna d'elles un concert entre el 19 d'octubre i el 2 de desembre a la sala Cool de Tortosa. Durant el mes de desembre es donaran a conèixer els tres primers classificats, que s'emportaran els següents premis:
1er ? 2.000 ? i la gravació d'un videoclip, a més de la realització de diferents concerts a celebrar-se durant el transcurs del proper any 2008.
2on ? 900 ?
3er ? 600 ?
Els dotze grups musicals que participen al concurs són Tumbuctú (Tarragona), Vietnam (Amposta), Némesis (Altafulla), The Mirror Eyed Doll (Reus), Mr. Pez (Vendrell), Spy Light (Tarragona), ERM (Flix), Rädio Especträ (Tarragona), B.Insane (Tarragona), Main Road (Reus), Our Sentence (Tortosa) i Txipi Aité (Vilalba dels Arcs).



'Hem cregut oportú donar-li el format de concerts en espai tancat ?ha dit Lehmann- més enllà del concepte de que es tracta d'un concurs". Tanmateix, ha remarcat la novetat de que part de les actuacions es faran en la franja tarda-nit dels diumenges: 'Creiem que és interessant, a nivell experimental. Els diumenges a última hora de la tarda són, generalment, un espai bastant buit i aquests concerts podrien ser una proposta engrescadora per a omplir-lo". Per altra banda, el gerent de la sala Cool, Oscar Escudero, ha dit que 'és bo que es facin tots els concerts en l'àmbit del mateix local, donat que així totes les formacions podran gaudir de les mateixes condicions de llum i de só, diferència que pot alterar la valoració del jurat".



L'acte de lliurament de premis tindrà lloc durant el primer trimestre de l'any 2008, amb un concert en el qual participaran els tres primers classificats i, com ja és habitual, un grup consolidat dins del panorama musical que actuarà com a convidat. També s'editarà ?tal com s'ha fet en les anteriors edicions- un CD recopilatori amb els dotze concursants, el qual es distribuirà per les empreses de management musical, emissores de ràdio i discogràfiques més importants de Catalunya.