ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 07/09/2007
Èxit de participació en la caminada popular per la lluita contra el càncer

La caminada i cursa popular de la Lliga contra el Càncer ha estat un èxit de participació, reunint centenars de persones que hi han participat. La Lliga contra el Càncer ha esgotat les 610 gorres identificatives que els participants han adquirit per dos euros amb l'objectiu de col'laborar amb l'entitat. ?Hem esgotat totes les gorres i estem enormement satisfets per la resposta que els tortosins i les tortosines ens han donat tant ahir en el sopar solidari com avui en la cursa popular', afirmava el president de la Lliga contra el Càncer, Francesc Vallespí.



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha donat el tret de sortida de la cursa en la que hi han participat massivament les penyes, entitats esportives de la ciutat, regidors de l'Ajuntament i ciutadania en general. La cursa ha començat a les set del vespre des de la plaça del Carrilet i ha fet el següent recorregut: Avinguda de la Generalitat, Plaça Agustí Querol, Carrer Nou de la Vall, Parador de la Suda , Plaça de la Cinta, Carrer de la Rosa, Plaça Agustí Querol, Pont de l'Estat, i per Ferreries fins a l'Estadi Municipal.



Demà, dins encara de l'activitat esportiva i solidària de la Lliga contra el Càncer es realitzarà la IX Milla urbana Gran Premi Ciutat de Tortosa que s'iniciarà a les 11.00 hores al pavelló firal de Remolins.