ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Consulta popular

 
Consulta popular no referendària

El futur del monument a la Batalla de l'Ebre

Resultats de la consulta

L'Ajuntament de Tortosa ha convocat la primera consulta popular en el marc del Reglament municipal de Participació Ciutadana. L'objecte d’aquesta consulta és conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el futur del monument a la Batalla de l'Ebre. La data de celebració serà el dissabte 28 de maig de 2016. Podran votar les persones empadronades a Tortosa a data 31 de desembre de 2015 i que tinguin 16 anys complerts el dia anterior a la consulta.

Cerca de la mesa de consulta

Consulteu fent clic aquí, quina és la mesa de consulta on us correspon votar a la consulta popular no referendària sobre el futur del monument a la Batalla de l'Ebre del 28 de maig. (Operatiu fins 28/05/2016)




En en els següents punts hi ha tota la informació referida a aquesta consulta:

Decret de convocatòria

Decret de determinació llocs per actes de campanya relatius a la consulta

Annexos

 

Full informatiu


Preguntes freqüents (FAQ)



Quin és l’objecte de la consulta?

La primera consulta popular no referendària que impulsa l’Ajuntament de Tortosa pregunta a la ciutadania sobre el futur del monument a la Batalla de l’Ebre en els següents termes:


La ciutadania haurà de marcar una de les dues respostes possibles. Si no en marca cap, s’entendrà com a vot en blanc. Marcar les dues opcions o guixar la papereta computarà com a vot nul.

Qui pot votar?

Totes les persones empadronades al municipi a data 31 de desembre de 2015 i que tinguin 16 anys complerts el dia anterior a la data de la consulta. Caldrà identificar-se amb el DNI o carnet de conduir, llevat de les persones estrangeres, que ho hauran d’acreditar mitjançant la targeta d’identitat o document d'identitat amb el seu número o passaport. Les persones amb discapacitat podran ser assistides per qualsevol persona de la seva confiança durant l’emissió del vot.

On es votarà?

Es podrà votar en 11 locals de consulta del municipi, un en cada poble (al col·legi habitual de les altres convocatòries electorals) i en sis més de la ciutat situats als barris de Ferreries (Centre Cívic), Centre (Ajuntament), Temple (Teatre Auditori), Remolins (Museu), Sant Llàtzer (Consell Comarcal) i Grup el Temple (Sala d’usos múltiples).

Si el vostre col·legi electoral habitual és aquest... ...a la consulta del 28 de maig heu de votar...
Ajuntament
UNED
Convent Sant Joan
Biblioteca
Ajuntament
Teatre Auditori Felip Pedrell
Col·legi Temple
Teatre Auditori Felip Pedrell
Museu
Centre multiusos de Remolins
Museu
Consell Comarcal del Baix Ebre Consell Comarcal del Baix Ebre
Sala d’usos múltiples Grup el Temple Sala d’usos múltiples Grup el Temple
Centre Cívic Ferreries
Institut Joaquim Bau
Centre Cívic Ferreries
EMD Campredó EMD Campredó
Escola Bítem Escola Bítem
Escola Daniel Mangrané (Jesús) Escola Daniel Mangrané (Jesús)
Escola dels Reguers Escola dels Reguers
Escola de Vinallop Escola de Vinallop

En quin horari es votarà?

De 9 a 20 hores de manera ininterrompuda

Com s’ha de votar?

La votació es farà de manera presencial en la data i horaris assenyalats.

Qui estarà a les meses electorals?

L'Ajuntament nomenarà, en sorteig públic, un president i dos gestors en cada mesa electoral, i els corresponents suplents, que seran escollits entre la ciutadania.

Com puc obtenir més informació de la consulta?

Al web de l’Ajuntament de Tortosa(www.tortosa.cat), al telèfon 977 585 805, per correu electrònic sac.tortosa@tortosa.cat i presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) municipal, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dijous de 16.30h a 18.30 hores.