ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/04/2024
El comerç local regalarà entrades per pujar a la nòria que s'instal·larà al parc de la Fira amb motiu d'Expoebre
La Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més distribuirà 3.000 invitacions amb les compres superiors a 20 euros entre el 22 d'abril i el 5 de maig
Els establiments associats a la Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més distribuiran 3.000 entrades gratuïtes per pujar a la nòria gegant que s'instal·larà al parc de la Fira coincidint amb la fira Expoebre. Es tracta d'una campanya de promoció del comerç local que es durà a terme entre el 22 d'abril i el 5 de maig i les invitacions es repartiran entre els clients que facen compres superiors a 20 euros. La presidenta de Tortosa Més i la regidora de Comerç, Sònia Rupérez, han presentat avui la campanya comercial d'Expoebre 2024.

La nòria gegant tornarà a instal·lar-se al parc de la Fira, una acció que forma part de la campanya de la Federació de Comerç de Tortosa per atreure compradors al municipi, aprofitant la celebració de la fira Expoebre, que enguany tindrà lloc entre l'1 i el 5 de maig. "Es tracta d'un moment en què la ciutat és pol d'atracció de visitants i que és un moment idoni per promocionar el nostre comerç local i el sector de la restauració", ha dit la regidora de Comerç, que també ha fet una crida la ciutadania a fer les seues compres al comerç local, aprofitant també la diada de Sant Jordi, i que visiten la Fira Expoebre, que enguany està dedicada als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

Per la seua banda, la presidenta de la Federació de Comerç ha destacat que es repeteix aquesta acció de promoció que es va iniciar l'any passat en molt èxit i que s'ha optat per incrementar el nombre d'invitacions que distribuiran els comerciants per pujar a la roda de fira.