ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/01/2024
Ebre Freak, el saló del manga i el friquisme obrirà al mes d'abril el calendari firal de Tortosa
L'Ajuntament presenta els principals esdeveniments firals que tindran lloc enguany: Ebre Feak, Expoebre, Ebreokasió i Festast
Ebre Freak, el saló del manga i el friquisme obrirà enguany el calendari d'esdeveniments firals de Tortosa. Una mostra que tindrà lloc els dies 20 i 21 d'abril al pavelló firal i que durant un cap de setmana convertirà la ciutat en l'epicentre del còmic, del manga i la ciència-ficció. L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan; la regidora de Fires, Sònia Rupérez i el cap de continguts de l'Associació Starraco Unlimited, Ivan Carrasco, promotor d'Ebre Freak, han presentat avui el saló del manga.

"Presentem una nova fira dedicada al manga que s'emmarca en un calendari firal divers, amb el qual dinamitzarem l'activitat del pavelló firal de Tortosa i aconseguirem atreure visitants de la resta del territori", ha explicat l'alcalde. "Programem quatre esdeveniments al pavelló firal, unes fires que són una eina de promoció econòmica i que deixaran un impacte a la ciutat", ha afegit Jordan.

Ebre Freak comptarà amb activitats permanents com ara estands temàtics amb personatges de manga, anime, ciència-ficció i fantasia; photocalls interactius; una zona d'artistes; estands de marxandatge; tallers d'exposicions i estands amb jocs temàtics, entre altres. També es programaran activitats puntuals a l'escenari com ara concerts de música anime, actuacions de k-pop, concursos i xerrades. En aquest sentit, entre les actuacions previstes hi ha la de la cantant Aya-Chan. "També comptarem amb artistes, associacions i empreses locals que complementaran i diversificaran l'oferta de la fira", ha dit la regidora de Fires.

El calendari firal seguirà de l'1 al 5 de maig amb la fira multisectorial Expoebre, que en aquesta edició estarà dedicada a la sostenibilitat. Enguany la fira durarà un dia més i inclourà el Fòrum Econòmic. Posteriorment, ja a la tardor, s'organitzaran dues fires més: Ebreokasió, la fira del vehicle d'ocasió i de quilòmetre zero, del 18 al 20 d'octubre i la fira gastronòmica Festast, del 8 al 10 de novembre.