ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 29/11/2023
L'encesa de l'enllumenat marcarà l'inici de la campanya nadalenca a Tortosa aquest divendres
L'acte oficial tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament a partir de les 18.15 de la tarda, des d'on es posaran en marxa els més de 150 punts de llum
Aquest divendres 1 de desembre tindrà lloc l'acte oficial de l'encesa de l'enllumenat decoratiu de Nadal als carrers de Tortosa, un acte que marcarà l'inici de les activitats nadalenques que tindran lloc durant les pròximes setmanes. També divendres s'inaugurarà la pista de gel al parc municipal Teodor González, una iniciativa de la Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més amb la col·laboració de l'Ajuntament. Avui l'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan; la regidora de Comerç, Sónia Rupérez; el regidor d'Esports, Víctor Grau; la presidenta i el vicepresident de la Federació de Comerç, Maria José Ferré i Joan Iniesta i el president del Consell Esportiu Baix Ebre, Antoni Gilabert, han presentat la programació d'actes previstos.

Pel que fa a l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament, a partir de les 18.15 de la tarda amb l'actuació musical del cor La Binota i l'actuació de dansa de l'escola Dance & Fun. A les 19.00 hores serà el moment màgic d'encesa dels més de 150 punts de llum de la ciutat i de l'arbre que presideix la plaça de l'Ajuntament. I després tindrà lloc l'espectacle infantil 'Un Nadal de fantasia'. "Serà el primer acte de la campanya de Nadal, una campanya en què animem la ciutadania a sortir al carrer i realitzar les compres als establiments locals, al comerç de proximitat", ha assenyalat l'alcalde.

A les 20.00 hores tindrà lloc l'acte d'inauguració de la pista de gel al parc Teodor González amb l'actuació del grup de teatre infantil Els Clap. Una pista que estarà oberta fins al 7 de gener entre les 10.30 i les 13.30 i de les 16.30 a les 21.00 hores. L'any passat, la pista de gel va rebre més de 13.000 patinadors. Durant les pròximes setmanes un total de 3.714 alumnes de 27 escoles i instituts de les Terres de l'Ebre patinaran a la pista de gel, una activitat organitzada pel Consell Esportiu Baix Ebre en el marc del Pla Català de l'Esport.

Finalment, la programació de Nadal de l'Ajuntament de Tortosa inclourà també la Fira de Nadal, que se celebrarà del 15 al 17 de desembre i inclourà espectacles infantils, tallers i una gran rua itinerant.