ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/09/2023
Els concerts de 'The Tyets' i Porto Bello s'ajornen per l'episodi de pluja de les últimes hores
Els grups de música i l'Ajuntament acorden una altra data per poder fer l'actuació en condicions òptimes. Es manté el ball de les pubilletes d'avui a l'Auditori
La situació meteorològica de les últimes hores a Tortosa i el conjunt de les Terres de l'Ebre arran del temporal Dana, amb l'acumulació de precipitacions de fins a 220 litres en alguns municipis, amb carreteres tallades i el servei ferroviari interromput, no permeten dur a terme en condicions òptimes i garantir una bona sonorització dels concerts de 'The Tyets' i 'Porto Bello' d'avui. En aquest sentit, el popular grup de música mataroní i el grup de pop-rock Porto Bello han acordat amb l'Ajuntament de Tortosa traslladar l'actuació a un altre dia. Així, pròximament es farà pública la data en què actuaran tots dos grups a Tortosa.

Pel que fa al ball de les pubilletes, amb l'orquestra Alaska on Tour, es durà a terme al recinte de ball de l'Auditori Felip Pedrell, tal com estava previst, a partir de les 00.00 hores i, a partir, de les 02.00 hores, l'orquestra interpretarà els darrers èxits de la música actual.

En canvi, la nit amb discjòqueis, amb animació i música electrònica, es traslladarà del parc municipal, on hi ha aigua acumulada, al pavelló firal de Remolins a partir de la 01.00 hores.

Finalment, la resta d'actes previstos aquesta tarda es mantenen, així a les 19.30 hores tindrà lloc la tradicional processó en honor a la Mare de Déu de la Cinta, organitzada per la Reial Arxiconfraria de la Cinta. Abans d'iniciar-se el recorregut a les 18.30 es farà el lliurament de la bandera de la ciutat a les colles de correfoc de Tortosa en reconeixement de la seua participació en la celebració dels 40 anys del correfoc.