ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/09/2023
L'Ajuntament planifica l'ajornament i trasllat d'alguns actes de Festes de la Cinta per la previsió de pluja intensa
L'Ajuntament planifica l'ajornament i trasllat d'alguns actes de Festes de la Cinta per la previsió de pluja intensa
L'Ajuntament de Tortosa ha previst l'ajornament, trasllat i, fins i tot, suspensió d'alguns dels actes del programa de les Festes de la Cinta previstos entre dissabte i diumenge per l'alerta de previsió de pluges intenses a partir de dissabte al migdia i fins diumenge. Protecció Civil ha activat l'alerta del pla Inuncat perquè les precipitacions poden superar els 40 litres per metre quadrat en 30 minuts a les Terres de l'Ebre a partir de dissabte al migdia i fins diumenge.

Així, en cas de pluja demà al matí es suspendria el ban cavalcada, es traslladarien les proves del circuit de penyes del parc municipal al pavelló de Remolins, on també tindria lloc la jornada castellera en cas de pluja. Pel que fa al festival Ebre Terra de Vent ha quedat ajornat i pròximament s'anunciaran les dates de celebració. També s'ajornarà la ballada de sardanes, encara en data pendent i els focs es farien dilluns a la nit. Tot i que en cas de pluja no es pugui fer l'ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta, es mantindrà la recollida de material a la Nau del parc municipal.

Durant les pròximes hores es concretaran tots aquests canvis en funció de l'evolució de la situació meteorològica.

D'altra banda, l'Ajuntament ja ha acordat traslladar al pavelló firal la Festa Imagina Ràdio, per la logística d'aquest acte.

Finalment, pel que fa als actes de diumenge dependran de l'evolució del temporal.