ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/05/2023
La Mostra de Jazz de Tortosa selecciona la imatge per al cartell que il·lustrarà la trentena edició del festival
Del 30 de juny al 15 de juliol, la ciutat tornarà a acollir un ampli ventall de concerts per donar la benvinguda a l'estiu
La Mostra de Jazz de Tortosa ja té la imatge que il·lustrarà la pròxima edició. Serà una edició especial, ja que este referent musical de la ciutat i del territori arriba a la 30a edició. El jurat del concurs per a la selecció de la imatge ha escollit un disseny estilitzat de la mà d'un trompetista, que recorda un dels instruments més habituals en les formacions de la música del jazz, la trompeta, un instrument que també ha acompanyat grans artistes del gènere.

L'autor de l'obra és l'artista Iñaki Fernández Iturmendi, de la població navarresa d'Arre. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 700 euros, amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran Martí.

Enguany, el concurs de cartells de la Mostra de Jazz ha fixat un nou rècord de participació en haver assolit els 150 originals, procedents de diversos punts de l'Estat. D'estos, una selecció dels millors cartells formarà part de les activitats incloses al programa de la Mostra, amb una exposició virtual que es publicarà a la web oficial jazztortosa.com, on també es podran veure les obres finalistes seleccionades.

Enguany, la 30a Mostra de Jazz de Tortosa tindrà lloc del 30 de juny al 15 de juliol i pròximament es donaran a conèixer els detalls dels artistes que formaran part del cartell.