ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/05/2023
Obertes les inscripcions telemàtiques per al servei lúdic Temps per a Tu, situat a l'Espai Joan Moreira de Tortosa
Es poden sol·licitar les franges horàries disponibles mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils (APP), un correu electrònic o el telèfon 662 235 956
Temps per a Tu ha activat diferents vies telemàtiques per tal de sol·licitar alguna de les franges horàries disponibles en este servei. Es tracta d'un espai lúdic, a disposició de famílies amb criatures de 4 a 12 anys, especialment les monoparentals, que no puguen disposar de la xarxa familiar per a tindre cura dels menors durant unes hores mentre tinguen previst fer gestions o activitats.

El servei està situat a l'Espai Joan Moreira, a les antigues instal·lacions de la fàbrica SAMO, a Ferreries. Per a reservar plaça de manera telemàtica s'ha implementat una aplicació per a dispositius mòbils (APP), tant per als sistemes operatius Android com IOS. També es pot demanar mitjançant el correu electrònic tempsperatu@tortosa.cat, al telèfon 662 235 956 o bé directament al servei. Es pot consultar la informació al lloc web: tempsperatu.matchpoint.com.es.

El servei es presta a Tortosa, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h, i els dissabtes, de 10 a 13 h. També als pobles de Jesús, Bítem i Campredó cada dissabte de 10 a 12 h, i als Reguers i Vinallop, els dissabtes amb una freqüència quinzenal, de 10 a 12 h.