ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/04/2023
El comerç local de Tortosa repartirà 2.300 invitacions per pujar a la nòria gegant durant la fira Expoebre
A partir del 24 d'abril, els més de 200 establiments de la Federació Tortosa Més distribuiran les entrades gratuïtes amb les compres superiors a 20 euros
Les persones que, del 24 d'abril a l'1 de maig, facen compres superiors als 20 euros als establiments adherits a la Federació de Comerç, Restauració i Serveis Tortosa Més rebran, com a obsequi, una entrada per pujar de manera gratuïta a la roda de fira ('nòria') de grans dimensions que s'instal·larà a la ciutat, del 28 d'abril a l'1 de maig, amb motiu de la fira Expoebre. Les dimensions de l'atracció, que estarà ubicada al parc de la Fira, permetran observar les vistes de la ciutat des d'un punt de vista inèdit i donaran la benvinguda al recinte firal a l'entrada situada a tocar del Museu de Tortosa.

La campanya promocional, impulsada conjuntament entre l'Ajuntament i la Federació Tortosa Més, té previst repartir fins a 2.300 entrades a través dels més de 200 establiments que formen part de la federació comercial. L'acció es durà a terme a partir del dilluns de la setmana que ve, 24 d'abril i fins al mateix 1 de maig.

A la vegada, durant els pròxims dies també el farà un sorteig de 10 entrades per als seguidors dels perfils de Tortosa Més i Fira Tortosa, a través de les xarxes socials.

La iniciativa s'emmarca dins del seguit d'activitats de promoció del comerç local que es duen a terme durant l'inici de la temporada de primavera. En este sentit, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, remarca l'objectiu de promoure el paper de Tortosa com a "centre comercial a cel obert, on la gent tant de la ciutat com de la resta de territoris de la rodalia poden trobar tota l'oferta per a les seues compres o per a l'entreteniment", ha apuntat.

Pepió també ha animat a la ciutadania a participar, un any més, en la diada de Sant Jordi, que omplirà d'activitat l'eix comercial durant tot el diumenge. Entre els actes previstos, a més de les parades de llibreries amb les novetats editorials i els punts de venda de roses, també estaran ubicades al llarg de l'eix del carrer Sant Blai i del carrer de la Rosa parades entitats i associacions de la ciutat. A més a més, hi haurà activitats de dinamització, com ara un espectacle itinerant sobre la llegenda de Sant Jordi o un espectacle de circ a la plaça de l'Ajuntament a les 19 h. De la mateixa manera, la biblioteca Marcel·lí Domingo organitzarà, com cada any, diverses activitats a la plaça de la Cinta per on també passaran els autors del territori per signar els seus llibres.