ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/03/2023
L'arranjament de l'àmbit de Vora Parc continua ara amb l'adequació del carrer Soriano Montagut
Els treballs comporten la substitució del paviment malmès per a continuar les actuacions fetes els dos últims anys a la mateixa urbanització
Esta setmana han començat els treballs d'urbanització de les voreres del carrer Soriano Montagut, a la zona de Vora Parc. Es tracta de la continuació dels treballs iniciats els anys anteriors en carrers adjacents, en els quals s'ha definit un nou tipus de paviment. Les obres tenen com a objectiu resoldre l'afectació que les voreres havien anat tenint, en molts casos pel creixement expansiu de les arrels de l'arbrat.

Després que al 2021 ja es redefinissen les voreres dels carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, i que al 2022 continuessen els treballs en un primer tram del carrer Joan Miró, ara les actuacions comprenen el carrer Soriano Montagut. A més de canviar el paviment, les tasques també comportaran la substitució de les línies elèctriques així com la instal·lació de nous fanals amb projectors de tecnologia LED, lumínicament més eficients i amb un estalvi pel que fa al consum. El cost d'esta intervenció se situa al voltant dels 300.000 euros.

"Des del principi del mandat ens vam comprometre a actuar als diferents carrers de Vora Parc, perquè presentaven afectacions destacades. I així ho hem anat fent al llarg dels últims anys. Amb l'actuació que ara fem, haurem invertit més d'1,1 M€ en la renovació de voreres a Vora Parc", ha explicat l'alcaldessa, Meritxell Roigé.

Juntament amb estes obres integrals, també s'han realitzat altres actuacions a l'entorn, com les fetes a les voreres del carrer Rosa Maria Molas o al passeig Joan Moreira. L'alcaldessa ha destacat, però, que les actuacions també s'han estès al conjunt del barri del Temple, en carrers com Marina, Ciutadella, l'eliminació de diferents barreres arquitectòniques, o com les obres que ara també s'estan duent a terme al carrer ronda Docs. En este espai s'està ampliant la vorera per a facilitar el pas a les persones, i també es definirà un nou tram de carril bici per a connectar-lo amb l'existent a l'avinguda Ferran d'Aragó. Estes obres van en paral·lel a l'execució, també en marxa, del nou pàrquing als antics terrenys de l'estació.