ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 03/03/2023
Primera reunió del grup laboratori per a la constitució del Consell de la Infància de Tortosa
La trobada ha aplegat una trentena de xiquets i xiquetes, de sext de primària, representants de cadascuna de les escoles de Tortosa i els cinc pobles
Este divendres 3, el saló de plens de l'Ajuntament de Tortosa ha acollit la primera reunió del grup laboratori per a la constitució del Consell de la Infància de Tortosa. Es tracta del primer pas que servirà per a definir, amb les aportacions dels xiquets i xiquetes participants, quin funcionament proposen per al Consell així com quines matèries volen tractar-hi, entre altres qüestions.

El grup laboratori compta amb una trentena d'infants de la ciutat. L'integren dos representants de sext de primària de cadascuna de les escoles de Tortosa i dels cinc pobles. En el decurs de les pròximes setmanes, el grup durà a terme noves trobades per a seguir avançant en el procés fins poder fer la constitució del Consell de la Infància de Tortosa.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la tinent d'alcalde d'Educació, Cinta Espuny, han donat la benvinguda als integrants d'este grup laboratori i els han agraït la implicació. En este sentit, l'alcaldessa ha manifestat "la necessitat d'escoltar totes les veus de la ciutat, a l'hora de definir com volem que siga Tortosa. En este procés hi intervé tota la ciutadania: l'adulta, però també volem que la gent més jove es puga implicar en la presa de decisions, ja que també són part de la ciutadania", ha apuntat.