ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 23/01/2023
L'alcaldessa de Tortosa es reuneix amb el conseller d'Universitats per implantar els estudis de medicina
L'objectiu és poder ampliar l'oferta universitària que s'imparteix a la ciutat
La possibilitat que els estudis universitaris de medicina arriben a Tortosa ha centrat la reunió que este dilluns han mantingut l'alcaldessa, Meritxell Roigé, i el conseller d'Universitats, Joaquim Nadal. La trobada, a la seu de la conselleria a Barcelona, ha servit per a ampliar els contactes entre l'Ajuntament i la Generalitat amb vista a implementar esta nova oferta educativa a Tortosa en els pròxims cursos. Esta ha sigut la primera reunió presencial entre l'alcaldessa Roigé i el conseller Nadal, i continua les converses que ja s'havien iniciat mesos enrera amb els anteriors titulars d'Universitats.

La conversa entre l'alcaldessa i el conseller ha servit per a comprovar la plena sintonia que mantenen les dos institucions al voltant d'esta possibilitat, que suposaria l'ampliació de l'oferta formativa existent.

Esta reunió es produeix pocs dies després que l'alcaldessa Meritxell Roigé també tractés la qüestió amb el conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, en el decurs de la reunió que van mantindre divendres a Tortosa. Una conversa que també va mostrar la complicitat plena entre l'Ajuntament i Salut pel que fa a la idoneïtat d'implantar els estudis de medicina a Tortosa, potenciant també d'esta manera els equipaments sanitaris de la ciutat.