ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/12/2022
L’Ajuntament de Tortosa segueix arranjant voreres a diferents barris de la ciutat
Actualment s’està actuant al carrer Ciutadella, al Temple, i a la zona del centre, després d'actuacions a Ferreries que seguiran a Remolins
L’Ajuntament de Tortosa continua duent a terme intervencions d’arranjament a diferents voreres de la ciutat, situades a diferents barris. En estos moments s’està actuant a les voreres del carrer Ciutadella, al barri del Temple, per a seguir millorant l’accés a vianants. Esta actuació també suposarà fer una nova actuació de supressió de barreres arquitectòniques, a l’encreuament del carrer Ciutadella i el carrer Enric d’Ossó. Les obres ara en marxa suposen la continuació dels treballs efectuats setmanes enrere a un carrer molt pròxim: el carrer Marina, on es va renovar per complet les dos voreres a banda i banda del vial.

A la vegada, l’Ajuntament ha finalitzat recentment més actuacions de renovació de voreres a la resta de la ciutat. És el cas del barri de Ferreries, on s’ha actuat en diversos carrers. Fa pocs dies han finalitzat els treballs a dos trams de vorera dels carrers Pizarro i Elcano. També s’han renovat les voreres del carrer Om i del carrer d’en Serra, també a Ferreries.

D’altra banda, en estos moments també s’actua a voreres de la zona del centre, com un tram del carrer Berenguer IV, que continuaran posteriorment amb altres actuacions a la mateixa zona. I també està previst que comencen properament altres actuacions a Remolins, entre d’altres actuacions a carrers i camins municipals.

El pressupost municipal destina un milió d’euros a actuacions de millora de la via pública i camins.