ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/08/2022
El professor Manel Ollé serà el pregoner de les festes majors de Tortosa, Cinta 2022
La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa serà la portadora de la Bandera de la Ciutat durant l'ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu de la Cinta
Les festes majors de Tortosa, en honor a la Mare de Déu de la Cinta, estan acabant d'ultimar els preparatius amb vista al primer cap de setmana de setembre. Com és habitual, el dissabte previ a les festes tindrà lloc l'acte d'imposició de bandes a les pubilles i pubilletes que representen a les diferents entitats de la ciutat, així com la proclamació de la Reina i Reina Infantil d'enguany: Cinta Herrero Gauxachs, representant del Club Atletisme Terres de l'Ebre, i Neus Forés Roldan, de l'Associació Cultural 4més1.

Al mateix acte tindrà lloc el pregó, que enguany anirà a càrrec del professor Manel Ollé. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha confiat esta distinció a Ollé en reconeixement a la seua trajectòria en la qual destaca no només la seua vessant com a docent sinó també la d'escriptor. "És una molt bona persona, que molts tortosins i tortosines hem pogut conèixer com a professor a l'institut Dertosa i gràcies a això hem pogut apreciar la passió que caracteritza el seu tarannà. Estic segura que farà un molt bon pregó de la Cinta", apunta l'alcaldessa.

De la mateixa manera, l'alcaldessa també ha fet un altre reconeixement a la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa, confiant-los la responsabilitat de ser els portadors de la Bandera de la Ciutat durant els actes més solemnes de la festa major, com ara l'ofrena de flors i fruits. En este cas, Roigé destaca que la invitació a la Federació respon a l'agraïment al treball que l'entitat fa de manera continuada al llarg de tot l'any per contribuir a la millora de Tortosa i de cadascun dels barris que la conformen.

Durant els pròxims dies es donaran a conèixer més detalls pel que fa al programa d'actes de la festa major, que tindrà lloc de l'1 al 5 de setembre.