ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 27/07/2022
Tortosa crea el consell sectorial de participació ciutadana de Salut i renova el corresponent a Serveis Socials
Els dos òrgans compten amb representants d'entitats de l'àmbit sectorial i amb persones d'especial rellevància en els respectius camps
Després que, mesos enrera, l'Ajuntament de Tortosa constituís els consells sectorials de participació ciutadana d'Igualtat, i el consell sectorial LGTBI, ara el consistori crea un nou consell sectorial que se centrarà en les qüestions de Salut, i renova el consell existent en matèria de Serveis Socials.

Com passa amb la resta de consells, l'òrgan està presidit per l'alcaldessa i compta amb representants de cadascun dels grups municipals amb representació a l'Ajuntament. De la mateixa manera, també hi ha presència d'entitats de l'àmbit sectorial així com persones d'especial rellevància i representació en l'àmbit de què es tracta.

Pel que fa al nou consell de Salut, en formaran part Mireia Salvador i Lluesma, en representació de l'Associació de Cardiopaties Congènites; Susanna Ferreres i Ondozaval, en representació de l'Associació de Celíacs de Catalunya - Delegació del Baix Ebre i Montsià; Josep Gasulla i Algueró, en representació de l'Associació de Familiars d'Alzheimer Terres de l'Ebre, i Miquel Àngel Arasa i Favà, en representació de la filial Terres de l'Ebre de la Fundació Privada de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Així mateix, l'alcaldessa ha designat Pere Dalmau i Llorca, Estrella Martínez i Segura, Anna Panisello i Tafalla i Pau Margalef i Benaiges com a persones d'especial rellevància per la seua tasca en el camp de la salut pública.

En el cas del consell de Serveis Socials, creat l'abril del 2016, se'n renova la composició. En representació de les entitats de l'àmbit sectorial, hi seran presents Consol Sagrera i Vilaplana, en representació de Càritas Tortosa; Francesc Caballé i Estruel, del Grup Esplai Blanquerna; Òscar Ologaray i Arasa, del Banc dels Aliments, i Albert Llatge i Esteve, d'Atzavara-Arrels. A més, com a persones d'especial rellevància: Anna Algueró i Caballé, Yolanda Cardona i Ibáñez, Ismael Antó i Castell, i Josep Anguera i Galiana.

L'aprovació d'estes composicions està prevista al ple extraordinari d'este dijous, 28 de juliol.