ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 25/07/2022
Canvis a la circulació pel carrer Berenguer IV durant l'agost, per a la continuació de les obres del carrer Cervantes
A partir de dilluns, el carrer Despuig canviarà el sentit de circulació en el tram entre el carrer Berenguer i la Salle
Des d'este dilluns, 25 de juliol, queda anul·lada temporalment la circulació del trànsit pel carrer Berenguer IV, en el tram comprès entre el carrer Despuig i el carrer Cervantes. El motiu és la continuació de les obres de remodelació del carrer Cervantes, que tenen com a objectiu convertir esta via en un bulevard arbrat i amb més vegetació, en el qual les persones guanyaran protagonisme i s'hi incorporarà un nou tram de carril bici.

Els treballs al tram del carrer Cervantes entre els carrers Berenguer IV i la Salle es fan coincidir amb el mes d'agost, per tal que l'afectació sobre la circulació siga menor. A hores d'ara, ja s'ha aixecat el ferm del davant de la seu de la UNED, malgrat que la setmana passada encara s'ha mantingut la circulació en sentit descendent pel carrer Berenguer IV.

A partir d'avui, però, este tram de baixada també queda tancat al trànsit. Això comporta diversos ajustos per tal de facilitar la circulació dels vehicles que provenen de la carretera de la Simpàtica: com és habitual, els vehicles podran seguir girant a la dreta a l'encreuament amb el carrer Despuig per a baixar pel carrer Teodor González. Però, temporalment, també podran girar cap a l'esquerra pel carrer Despuig, i a continuació girar, també en sentit invers, pel carrer de la Salle fins a arribar al carrer Cervantes.

Això també comportarà canvis per als vehicles que circulen pel carrer Despuig, que hauran de girar obligatòriament cap al carrer de la Salle. De la mateixa manera, els vehicles que provinguen de l'avinguda de la Generalitat hauran de desviar-se pel carrer Ronda Reus, ja que la circulació pel carrer Genovesos quedarà tallada a partir de la bifurcació.

La Policia Local de Tortosa ha senyalitzat tots els desviaments i regularà el trànsit quan siga necessari. Per tal de reduir el flux de circulació en sentit descendent per la carretera de la Simpàtica i l'inici del carrer Berenguer IV, s'aconsella que aquelles persones que provenen d'esta zona de la ciutat utilitzen, com a vies alternatives, el camí del barranc del Rastre o el camí d'Orleans.