ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 13/07/2022
Música de Dire Straits i de Miguel Bosé, per a dinamitzar l'estiu a Tortosa
El dissabte 6 d'agost tindrà lloc un concert al parc Teodor González, amb entrada gratuïta, amb dos bandes de tribut
L'Ajuntament de Tortosa ha organitzat, un any més, un concert de música al parc Teodor González per a dinamitzar l'activitat a la ciutat durant l'estiu. Després que, l'any passat, el grup de tribut de la banda britànica Coldplay omplís el parc, enguany s'ha previst un doble concert i una sessió DJ.

La cita serà el dissabte 6 d'agost, a partir de les 21 h. Els primers en actuar seran Sultans of Swing Band, formació de tribut a Dire Straits. A continuació, Boseido repassarà els grans temes musicals de l'artista Miguel Bosé. Les dos actuacions es veuran completades amb les sessions DJ que faran coneguts discjòqueis del territori des de les 18 h, en una sessió de 'tardeo'.

Este concert, amb accés gratuït, forma part del seguit d'accions festives i turístiques que organitza l'Ajuntament de Tortosa amb vista a dinamitzar el comerç, l'activitat de serveis i la restauració a la ciutat, així com promoure el municipi. En este sentit, al llarg dels pròxims mesos també estan previstos altres esdeveniments com el festival de cinema turístic Terres Travel; l'Ebrebeer 2022; les activitats que es duran a terme en el marc del Dia Mundial del Turisme; la recreació del Setge de Tortosa de 1708 amb els Miquelets; el retrobament amb Festast; les activitats de la Castanyada i de Halloween, així com una nova edició de la ruta A Tortosa de Tapes.