ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/07/2022
La Mostra de Jazz de Tortosa inclou al programa al grup Scarlets & The Femme Soul Band per a cloure la 29a edició
El recital previst inicialment, a càrrec del grup del Priorat La Soul Machine, s'ha hagut d'anul·lar per motius mèdics d'alguns dels seus membres
La Mostra de Jazz de Tortosa ha iniciat esta setmana la recta final de la 29a edició. Al llarg de tota la setmana, a la ciutat encara estan previstes una desena d'actuacions, entre les quals, dimecres 13, un dels concerts centrals del programa, a càrrec de Pepe Rivero per a proposar una reinterpretació de les obres més conegudes dels deixebles de Felip Pedrell, a ritme de jazz.

Mentrestant, segueixen els concerts als carrers de Tortosa, amb la col·laboració del gremi de restauradors de la ciutat. Tot plegat, per a finalitzar el dissabte 16 de juliol, a les 21.30 h, amb el concert de cloenda que ha de posar la festa final a esta edició. Inicialment, els encarregats de fer l'últim concert eren la formació del Priorat La Soul Machine. Però circumstàncies mèdiques que afecten alguns dels seus integrants han dut a l'organització de la Mostra a haver d'anul·lar el recital i buscar-hi un substitut.

Per este motiu, la Mostra de Jazz de Tortosa ha inclòs al programa al grup Scarlets & The Femme Soul Band. Es tracta d'una banda de soul i d'R&B formada exclusivament per dones. Al capdavant de la formació hi són Ivet Vidal i Layla Martí, acompanyades de quatre components més que conformen una proposta innovadora i moderna.

El concert de cloenda serà al mateix lloc i a la mateixa hora que estava previst inicialment: el dissabte 16 de juliol, a les 21.30 h, a la plaça de l'Ajuntament.