ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/05/2022
L'Ajuntament de Tortosa revalida, per octau any, el segell Infoparticipa a la transparència i accés a la informació
La facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona avala l'elevat compliment de l'Ajuntament en la transmissió de les dades al web
L'Ajuntament de Tortosa ha tornat a obtindre el segell Infoparticipa, l'indicador que mesura la transparència dels organismes públics en la comunicació institucional i l'accés a la informació pública per part de la ciutadania. És l'octava ocasió que l'Ajuntament de Tortosa rep este reconeixement.

El segell Infoparticipa l'atorga la facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en base a una anàlisi de paràmetres relatius a diverses temàtiques, com ara si s'informa correctament sobre qui integra la corporació municipal, sobre com es gestionen els recursos col·lectius, sobre com es gestionen els recursos econòmics, sobre la informació publicada en relació al municipi i la gestió de recursos col·lectius o sobre les eines de partipació ciutadana existents al municipi, entre molts d'altres.

El lliurament del diploma acreditatiu tindrà lloc dilluns 9 de maig en un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, subratlla que "l'obtenció del segell, una vegada més, és fruit de l'esforç que fa el personal de tots els departaments que integren el consistori, als quals vull donar les gràcies per la bona faena feta, i que reforça la transparència de l'Ajuntament".