ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 26/09/2021
Les 2es jornades de descoberta de la ciutat omplen els carrers de Tortosa amb més d'un 90% d'ocupació als actes
L'Ajuntament de Tortosa ha organitzat una 30a d'activitats i visites guiades pel Dia Mundial del Turisme amb la voluntat d'afavorir l'economia de la ciutat
Tortosa ha viscut un cap de setmana de promoció de la ciutat molt intens, i és que en el marc de les 2es jornades de descoberta de la ciutat, l'Ajuntament de la capital de les Terres de l'Ebre ha programat més d'una 30a d'activitats per descobrir el patrimoni. La ciutadania hi ha respost activament i l'aforament ha estat complert en moltes de les activitats, amb més d'un 90% d'ocupació mitjana als actes.

El regidor de turisme, Sisco Pepió, s'ha mostrat molt satisfet de la tasca duta a terme per posar en valor el patrimoni de la ciutat i ha assegurat que es seguirà promocionant amb noves activitats al llarg de l'any. En aquesta línia Pepió ha reivindicat les activitats com una acció més en l'aposta del govern municipal per afavorir l'economia de la ciutat i ha detallat que "és molt important que els tortosins i tortosines coneguem tot el patrimoni que tenim a la nostra ciutat, ja que som els millors embaixadors per donar-ho a conèixer".

Les jornades han permés participar de visites guiades a la Catedral, les Avançades, el refugi antiaeri, l'antic escorxador, seu de l'actual Museu de Tortosa, el modernisme, o els Jardins del Príncep, entre d'altres. A més, entre les activitats programades també s'ha pogut navegar pel riu Ebre i endinsar-se en la Tortosa del Renaixement.


Tortosa, Terres de l'Ebre, 26 de setembre del 2021