ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 29/06/2021
Tortosa renova el parc infantil del parc de la Fira de Remolins amb la instal·lació de nous elements de lleure
Al llarg dels últims dos anys s'han renovat nou parcs infantils arreu del municipi i ja s'està treballant per actuar en cinc punts més
L'Ajuntament de Tortosa ha enllestit la renovació del parc infantil situat al parc de la Fira, a Remolins, dins del seguit d'actuacions de millora que està duent a terme al conjunt del municipi pel que fa a este tipus d'infraestructures de lleure. L'actuació ara feta ha permès renovar els elements que hi havia en este parc, amb la instal·lació de nous aparells de joc.

L'alcaldessa, Meritxell Roigé, que este matí ha visitat el resultat de l'actuació juntament amb la regidora del barri de Remolins, Estefanía Valdés, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, ha remarcat que "per al govern de Tortosa és una prioritat disposar de més espais de lleure per a les famílies, amb instal·lacions més amables i lligades a zones verdes". En este sentit, ha recordat que al pressupost municipal també s'ha inclòs una partida per a la plantació de més arbrat al parc de la Fira, a Remolins, que complementarà l'actuació prevista tant al parc Teodor González com als jardins de la plaça del Temple.

Roigé ha recordat que, en el decurs dels últims dos anys, l'Ajuntament ha renovat nou parcs infantils de Tortosa: els del parc Teodor González, la plaça 1 d'Octubre, Ferreries Nord, la plaça del Temple, els del Grup El Temple, el parc dels Països Catalans, i els dels Reguers i Vinallop, a més del que ara s'ha arranjat a Remolins.

A més, ha avançat que el govern seguirà actuant en altres parcs infantils del municipi. És per això que al pressupost preveu invertir 85.000 euros a renovar elements de parcs com els de la plaça de la Immaculada, a Remolins; el de la plaça del Carrilet, que s'ubicarà a la plaça de les Corts Catalanes perquè vaja lligat a la zona verda en un entorn més amable per al lleure de les famílies. També està prevista l'actuació al segon parc existent als Reguers, així com les ampliacions dels parcs infantils del Grup El Temple i el del parc dels Països Catalans.