ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 25/06/2021
L'Ajuntament de Tortosa programa una setmana d'activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI
La conferència institucional d'enguany anirà a càrrec del pastisser Alejandro Espuny, el dijous 1 de juliol a les 19 h
Un any més, l'Ajuntament de Tortosa ha preparat un seguit d'actes per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI del 28 de juny, que s'allargaran durant tota la setmana. En esta ocasió, l'Ajuntament ha confiat al pastisser de Tortosa Alejandro Espuny i Subirats la conferència institucional que tindrà lloc l'1 de juliol. Versarà sobre 'Una història de vida, una lluita permanent en defensa de la llibertat sexual de totes les persones' i es podrà seguir, en directe a partir de les 19 h, a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Tortosa.

Els actes de commemoració començaran ja este cap de setmana, amb la hissada de la bandera multicolor al massís del Port. Dilluns, coincidint amb la data de la commemoració internacional, també quedarà penjada la bandera de l'arc de Sant Martí a la façana de l'ajuntament i tindrà lloc la lectura de la declaració institucional del Dia de l'Orgull.

A més de la part més institucional, el programa d'activitats també reserva espai per a activitats obertes a tota la ciutadania: dimarts 29, amb la projecció del documental 'Lesbofòbia: un documental i deu respostes', a les 20 h al teatre auditori Felip Pedrell. L'entrada és gratuïta però, per complir amb les mesures de prevenció, cal reservar entrada enviant un correu electrònic a gov.tortosa@tortosa.cat.

Dimecres 30, a les 19 h a la plaça de l'Àbsis, tindrà lloc un diàleg ciutadà sobre la revisió del Pla Local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere LGTBI. Els actes clouran dilluns 5 de juliol, a les 18 h a la biblioteca Marcel·lí Domingo, amb una sessió de contacontes amb temàtica LGTBI, a càrrec de Vincles Intergeneracionals.