ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 10/06/2021
Tortosa donarà la benvinguda a l'estiu el 26 de juny amb un concert de la banda de tribut a Coldplay
L'espectacle tindrà lloc al parc Teodor González, amb entrada gratuïta amb reserva prèvia i amb mesures de prevenció de la covid-19
Les cançons de la banda anglesa Coldplay sonaran a Tortosa el dissabte 26 de juny amb el concert que durà a terme la banda internacional de tribut Coldday. El recital servirà per donar la benvinguda a l'estiu a la ciutat. De fet, donarà el tret de sortida al cicle Tortosa Viu l'Estiu, que durant els pròxims mesos programarà tot un seguit d'activitats de caire cultural, festiu i de promoció de la ciutat. A més a més, la proposta té lloc en el decurs dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021.

El tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, ha donat a conèixer els detalls del concert i ha explicat que l'objectiu és que, a més que la gent puga gaudir d'una bona actuació, també genere dinamisme comercial, de serveis i de restauració a la ciutat durant aquell cap de setmana. En este sentit, ha convidat a tothom a poder vindre a Tortosa el 26 de juny: "este concert serà molt important per marcar el calendari de les activitats que tenim previstes durant tot l'estiu i que ens ajudaran a dinamitzar l'activitat a la nostra ciutat", ha assenyalat Pepió.

El concert arrancarà a partir de les 23 h. Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les prèviament a través de la plataforma Ebreticket.cat. L'activitat es durà a terme seguint totes les mesures de prevenció de la covid-19, establint protocols d'accessos i amb el públic assegut per mantindre la distància necessària. Inicialment es calcula que hi podran accedir un miler de persones.