ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/03/2021
Cap de setmana de teatre i de música a l'auditori Felip Pedrell, dins dels actes de la Capital de la Cultura 2021
Divendres, representació de l'obra 'La tempesta' de Shakespeare, i diumenge, concert del quintet Blue Velvet, amb músics locals i el saxofonista Perico Sambeat
El teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà este cap de setmana dos propostes, dins la Capital de la Cultura Catalana 2021: d'una banda, divendres 5 de març, a les 20.30 h, tindrà lloc la representació de l'obra 'La tempesta', l'últim text escrit per William Shakespeare. Els encarregats de dur-la a l'escenari són la companyia Parking Shakespeare, que cada any recuperen algun espectacle del gran referent de la literatura anglesa. Les entrades són a la venda a la web del teatre: www.teatreauditoritortosa.cat (platea: 15 euros / amfiteatre: 10 euros / menors de 25 anys: 6 euros)

D'altra banda, diumenge 7 serà el torn per a la música. El quintet Blue Velvet oferirà un directe que combina la música electrònica amb un coneixement profund de la música clàssica i el jazz. El repertori inclou el resultat de fuionar temes des de Mingus o Steve Reich fins a Debussy o Björk.

El quintet Blue Velvet estarà format per músics locals, com Alba Morena, Lluís Martínez, Guillem Soler o Marc Piñol, i comptarà també amb un músic convidat de luxe: el saxofonista Perico Sambeat.

Amb més de 20 anys de trajectòria professional, Sambeat és el saxofonista espanyol de major projecció internacional i està considerat com un dels grans músics de jazz. Amb més d'una vintena de discos com a líder i més d'un centenar com a acompanyant, destaquen els seus treballs amb grans figures com Tete Montoliu, Michael Brecker o Pat Metheny, entre molts d'altres.

Este concert tindrà lloc a partir de les 19 h. Les entrades (6 euros) es poden adquirir a la mateixa web del teatre auditori Felip Pedrell.