Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/12/2020
Tres persones detingudes per diversos delictes a Tortosa, en dos actuacions de la Policia Local
Un dels detinguts és un menor a qui es va trobar droga i material de precisió. Les altres dos estan relacionades amb un furt i els constava una ordre de recerca
La Policia Local de Tortosa ha detingut tres persones en diferents actuacions a la ciutat durant el dimarts, 1 de desembre. A la primera, els agents van identificar cinc persones que es trobaven a un carrer del centre. Una d'estes, menor d'edat, va ser detinguda en trobar-li a sobre durant l'escorcoll una bàscula de precisió i sis bosses de marihuana amb un pes total de 10,6 grams. Se li atribueix un delicte contra la salut pública. A les quatre restants se'ls ha obert una acta per tinença de drogues.

El mateix dimarts al vespre, la Policia Local va rebre una comunicació mitjançant l'Antena Comercial que alertava de la comissió d'un furt en una botiga de roba situada a l'Eixample. Una vegada identificades les dos persones que haurien comès este fet, dos dones de 32 i 33 anys, els agents també van comprovar que constava contra elles una crida de recerca i detenció de la regió policial de Berga. Per tot plegat, van quedar detingudes.