Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 29/10/2020
Tortosa renovarà, a partir de dilluns, el ferm de l'avinguda Felip Pedrell al llarg de tot el barri de Remolins
Les tasques d'asfaltatge se centren en un tram d'uns 600 metres de llargada i comportaran l'habilitació d'un operatiu especial de trànsit a la zona
Dilluns que ve, 2 de novembre, està previst que comencen les obres de renovació de l'asfalt de l'avinguda Felip Pedrell, en el tram que discorre pel barri de Remolins. L'actuació suposarà la substitució de l'actual ferm en una zona d'uns 600 metres de llargada, compresa entre els carrers Costa de Capellans i de la Descàrrega. Les tasques inclouen el fresat de l'actual paviment, la compactació del vial i la posterior aplicació de la nova superfície de rodadura i, atesa la llargada del tram, els treballs s'allargaran durant la major part de la setmana.

Esta actuació farà necessari activar un dispositiu especial de trànsit per facilitar la circulació: mentre duren les tasques a l'avinguda Felip Pedrell, l'avinguda de Remolins passarà a tindre doble sentit de circulació. A més a més, la circulació als carrers perpendiculars a l'avinguda Felip Pedrell poden veure restringit el pas de vehicles en moments puntuals, davant les necessitats de les obres.

Una vegada finalitze l'asfaltatge de l'avinguda Felip Pedrell, l'actuació es completarà amb la renovació del paviment en un tram de l'avinguda de Remolins, a tocar del Museu de Tortosa. El cost total de la intervenció ascendeix a 72.815,77 euros.

Esta renovació de l'asfalt s'uneix a la que ja es va fer al juny a Remolins, aleshores als carrers Pasqual Roca, Descàrrega, i les travessies de Pasqual Roca i de Felip Pedrell.