Fira Tortosa comença a concretar detalls del programa d'activitats de la 5a edició de Festast, la Fira Alimentària de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de març al Pavelló Firal de Tortosa. Per aquesta edició, s'ha anunciat la participació de reconeguts cuiners d'alta cuina recentment guardonats amb una estrella Michelin, els quals faran demostracions obertes a tot el públic agrupades sota el títol "Tarda d'estrelles", activitat que tindrà lloc el diumenge 12 de març.
Així, ja està confirmada la participació de Vicent Guimerà (nomenat Cuiner de l'Any 2016 del Fòrum Gastronòmic), del Restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona, i de Raúl Resino, del restaurant que porta el seu nom a Benicarló (Baix Maestrat), també nomenat Cuiner de l'Any 2016 en la passada edició de la Fira Internacional Alimentària de Barcelona. Acompanyaran a aquests dos nouvinguts a l'elit de la Guia Michelin altres estrelles veteranes com Miguel Barreda (Cal Paradís a la Vall d'Alba, a la Plana Alta), Jeroni Castell (Les Moles, Ulldecona), Joan Bosch i Arnau Bosch (Can Bosch de Cambrils), i Diego Campos (Rincón de Diego, també a Cambrils).