Traducció

Nota de premsa

Publicat el 13/02/2014
Èxit de públic i de participants en la I Mitja Marató de Tortosa

Uns 700 atletes van prendre part en la I Mitja Marató de Tortosa, que es va disputar diumenge passat en un circuit urbà i va ser seguida per un públic força nombrós. La tercera prova del circuit 'Adeslas Half Marathon Series" va superar amb escreix les expectatives de l'organització.

L'atleta Pedro Ortega del CA Tarragona-Evasion Running Reus va guanyar amb un registre de 1:11:58. A pocs segons de l'actual campió de la Marató de Tarragona va entrar Ferran de Torres del CA Runners Tarragona i en tercer lloc l'atleta de l'UES Tortosa L'Houssain Abaghad.

En categoria femenina Mireia Sosa del CA Runners Tarragona va creuar en primer lloc la línia d'arribada amb una marca de 1:19:09 seguida de l'atleta independent Mercedes Moller . El tercer lloc va ser per a Neus Espinach del Trail Roquetes.

En la prova de 10km el podi masculí va ser per a Xavier Queral seguit d' Àlex Llavera del CT Cambrils i Gerard Marsal del Triate, mentre que en noies la guanyadora va ser Anna LLort, del CA Runners Tarragona, la independent Eulàlia Pérez i Esperanza Batalla de la UA Montsià van arribar en segona i tercera posició.