ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/06/2012
Firacampredó es consolida en dos grans blocs, Mestràlia i Curtredó
L'edició 2012 incorpora una mostra gastronòmica en la que participen tres restaurants locals amb una oferta representativa

La IV Fira al Carrer de Campredó arriba amb una edició marcada per dos amplis blocs ben diferenciats: Mestràlia, la fira de luthiers i constructors artesans d'instruments musicals, i CurtRedó, la mostra de curts cinematogràfics d'arreu de Catalunya, i que ha assolit ja la seva cinquena edició. El president de l'EMD de Campredó, Joan Sanahuja, acompanyat del director de la fira, Damià Grau, ha presentat els principals trets de la que serà "una fira adaptada al moment actual -ha explicat- i que incorpora aquests dos grans blocs molt representatius". Així mateix, Sanahuja ha volgut agrair l'esforç de les persones i entitats que participen en la organització de la fira, i ha demanat als veïns i veïnes de Campredó i als visitants de fora que gaudeixin de la mateixa, tot convidant a "una fira que potser és modesta -ha dit- però que permet donar ressó al millor de la música catalana del moment i a una gran producció audiovisual". La fira se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol organitzada per l'Associació Cultural Soldevila i l'EMD de Campredó.



Per la seva banda, el director de la fira, Damià Grau, ha explicat, referint-se a Mestràlia, que "hem treballat amb el 58% menys de pressupost i, tot i amb això, hem aconseguit una programació amb actuacions molt destacades, entre les que destaquen els concerts de La Carrau i de Sense Sal". Pel que fa a CurtRedó, Grau ha dit que "hem pujat el nivell de les obres presentades, el que ens permet pensar en un futur amb un autèntic festival de cinema".



Aquesta edició de Firacampredó incorpora, així mateix, tot un seguit d'activitats paralel'les integrades en ambdós blocs, com la presentació del número 200 de la revista Enderroc dins del marc de Mestràlia, o el "Roquer Gastronòmic" amb la participació de tres restaurants locals que oferiran una oferta representativa de la cuina mediterrània.