Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Ensenyament

Quina Formació rebràs?

Mòduls de formació professional en un perfil específic: T'iniciaràs en les tasques corresponents a un primer nivell de qualificació en la professió que has escollit. Inclou pràctiques en empreses (FCT)

Mòduls de formació general: Obtindràs recursos per desenvolupar-te millor personalment i professionalment i per continuar la teva formació. Conté: coneixement de l’entorn, recerca de feina, tècniques de comunicació i matemàtiques aplicades.

I en acabar pots...

Treballar com ajudant/a d'establiment de menjar per emportar, ajudant/a de compres i emmagatzematge, ajudant/a de cuina, ajudant/a d'economat i magatzem, ajudant/a de cambrer/a i/o empleat/ada de petit establiment de restauració. (HT03).

Treballar com a auxiliar de soldadura, processos automatitzats, construcció i/o reparació de maquinària i muntatges d’instal•lacions elèctriques en edificis. (FM03)

Continuar la formació i matricular-te a un cicle formatiu de grau mitjà de la família professional que t'agradi, si aproves la PACFGM (Prova d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà) o a un Centre de Formació d'Adults per treure't el Graduat en Secundària (GESO).