ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Àrea d'Acció Social

Polítiques de dones

SIAD (Servei d'informació i atenció a les dones)Què és?

El SIAD Tortosa és un servei públic, gratuït i confidencial que vol donar resposta a la diversitat de necessitats i demandes de les dones i contribuir a la sensibilització i detecció precoç de les situacions de discriminació i de violència masclista.

És un servei de proximitat adreçat a les dones del municipi de Tortosa, associacions, entitats i professionals que actuen en l'àmbit de les dones i que possibilita l'accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i formatiu, entre d'altres.

La nova ubicació a l'edifici rehabilitat de la Plaça dels Dolors 1, ha portat implícita l'ampliació i la millora de l'espai físic que es dedica a l'atenció i l'augment de l'equip de professionals (coordinadora, psicòloga i advocada), que treballen al servei i que proporcionen atenció sociocomunitària, psicològica i jurídica. Ha permès la creació d'un espai obert i alhora confidencial i especialitzat, a totes les dones i a les entitats de dones del municipi que s'hi vulguin adreçar.

La finalitat del SIAD Tortosa és oferir informació, orientació i assessorament per estimular la participació de les dones en la vida pública del municipi i establir i potenciar canals de coordinació i col·laboració entre els serveis municipals, les entitats i les associacions de dones.

Qui pot accedir-hi?
  • Directament qualsevol dona que visqui al municipi de Tortosa.
  • Dones derivades pels Serveis Socials o per altres serveis del territori.
  • Entitats i associacions de dones del municipi.
  • Professionals amb interès per la temàtica.
Horaris d'atenció

- Matins 8:00 a 15:00 h
- Dimarts i dijous tarda amb cita prèvia
- Telèfon 977 445 897
- Whatsapp 677 568 745
- Correu electrònic: siad.coordinacio@tortosa.cat

Més informació