ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 27/10/2023
Tortosa programa activitats familiars i per a joves per celebrar Castaween el 31 d'octubre
Hi haurà activitats lúdiques a la plaça de l'Ajuntament, els comerços participaran en la ruta del Truc o Tracte i a les 00.00 es farà una festa al pavelló firal
Tortosa celebrarà la festa de la Castanyada i Halloween del pròxim 31 d'octubre, el Castaween, amb un ampli programa d'activitats, sobretot adreçat al públic familiar i joves, organitzat amb la col·laboració de l'Agrupació Comercial Tortosa Més i del Club de Futbol Tortosa Ebre. El regidor de Joventut i Oci, Víctor Grau i el president del Club de Futbol Tortosa Ebre, Marià Curto, han presentat avui les activitats previstes.

"Castaween combina tradició amb modernitat i a Tortosa organitzem aquesta celebració de la mà d'entitats del municipi amb l'objectiu de fer sortir la gent al carrer i dinamitzar la ciutat", ha dit Grau. Els actes començaran a les 16.30 a la plaça de l'Ajuntament, on hi haurà parades amb castanyeres que repartiran castanyes i moniatos i a partir de les 17.00 hores s'iniciarà la ruta del Truc o Tracte pels carrers comercials, amb la participació de més d'un centenar d'establiments, que tindran un globus a l'aparador i una carabassa que serà l'indicatiu que el comerç participa en la campanya. A les 17.30 hi haurà un espectacle infantil i després sessió de disco mòbil i concurs de disfresses. Es lliuraran premis, prèvia inscripció, en tres categories (infantil, juvenil i adult).

La programació de Castaween es clourà amb una festa al pavelló firal de Remolins, organitzada pel Club de Futbol Tortosa Ebre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa. "A Tortosa feia falta l'oferta d'una festa a la nit per evitar que la gent marxe de la ciutat i poder gaudir aquí de la celebració", ha manifestat Curto, que també ha destacat que el club té la voluntat de participar en la vida activa de la ciutat. "Volem ser més que un club", ha conclòs Curto. La festa començarà a partir de la mitjanit.