ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 20/10/2023
Obre les portes la 26 edició de la Fira Ebreokasió, amb més de 400 vehicles al pavelló firal de Remolins
L'accés a la fira és gratuït i es pot visitar durant tot el cap de setmana entre les 10.30 i les 14.00 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores
Aquest matí ha obert les portes la 26a edició de la Fira Ebreokasió al pavelló firal de Remolins, una fira que es podrà visitar fins diumenge. En aquesta edició s'amplia el nombre de concessionaris participants, que arriben a una tretzena i que posen a la venda prop de 400 vehicles d'ocasió. "Obre portes una fira que està plenament consolidada i que en aquesta edició arriba amb un increment de participació", ha dit l'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan.

L'exposició de vehicles té lloc a l'interior del pavelló firal i enguany, com a novetat, s'amplia la superfície a l'exterior, a l'esplanada principal del recinte firal. "A més de l'exposició de vehicles hi ha expositors complementaris del sector, com és el cas d'un simulador de seguretat, un simulador de bolcada per tal de sensibilitzar i educar els visitants sobre la importància de l'ús correcte dels elements de seguretat passiva del vehicle", ha explicat la regidora de Fires, Sònia Rupérez.

Una altra de les novetats d'enguany és la participació del Club Slot Tortosa, que organitzarà competicions durant el cap de setmana. I a l'exterior del pavelló hi ha l'espectacle Frank Motor Show, un espectacle d'adrenalina, acció i diversió per a tota la família.

Finalment, l'horari d'Ebreokasió és de les 10.30 a les 14.00 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores i l'entrada és gratuïta. També hi ha una foodtruck i un espai lúdic amb inflables.