ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 15/09/2023
The Tyets actuarà a Tortosa el pròxim 24 de setembre al parc municipal
El grup de música mataroní programa pel diumenge 24 a les 20.00 el concert que es va suspendre pel temporal Dana a les Festes de la Cinta
El grup The Tyets actuarà a Tortosa el pròxim diumenge 24 de setembre a les 20.00 hores, un concert que tindrà lloc al passeig central del parc municipal Teodor Gonzàlez. El popular grup de música mataroní ha programat aquesta data per dur a terme l'actuació que es va suspendre el diumenge 3 de setembre, en el marc de les Festes de la Cinta, a causa del temporal Dana.

Tal com estava previst durant les festes majors, el concert de The Tyets serà gratuït. El grup de música urbana en català està format per una parella de productors i cantants del Maresme, Xavier Coca i Oriol de Ramon, un duet que s'ha convertit en el grup en català del moment. Després d'aconseguir el Disc d'Or fa uns mesos, el passat mes d'agost el grup mataroní va obtenir el Disc de Platí amb la cançó 'Coti x coti', un tema que fusiona el reggaeton i la sardana i ha superat els 13 milions de reproduccions a Spotify.