ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 01/09/2023
El dispositiu especial de seguretat de festes permet diverses detencions les últimes 24 hores
La Policia Local de Tortosa i els Mossos han reforçat els efectius i a més l'Ajuntament ha contractat més hores de seguretat privada
El dispositiu especial policial de seguretat per unes Festes de la Cinta segures ha realitzat durant les últimes 24 hores un total de sis detencions en diferents espais de la ciutat. Les primeres detencions van tenir lloc ahir al migdia al vermut electrònic, organitzat per la Comissió de Penyes i celebrat al parc municipal, on els dos detinguts haurien fet tocaments a dues noies mentre estaven ballant. En aquest cas, els penyistes van alertar els agents i les detencions les van realitzar agents de la Policia Local.

La passada nit els agents de la Policia Local també es va detenir una altra persona per resistència i desobediència a l'autoritat, després que des del Punt Lila alertessen els agents d'un possible cas d'agressió sexual, que en aquest cas no ha estat denunciat. Una altra de les detencions va tenir lloc per un presumpte robatori amb força en una caseta d'atraccions.

L'Ajuntament de Tortosa fa una crida a la responsabilitat perquè tothom es comporte de manera adequada i amb civisme i recorda la importància de denunciar qualsevol tipus de delicte. Durant els dies de les festes majors, la Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra han reforçat els efectius i a més l'Ajuntament de Tortosa ha contractat més hores de seguretat privada.

Finalment, els agents van intervenir en un habitatge del barri de Remolins per un cas de violència domèstica i trencament de la condemna i atemptat contra els agents de l'autoritat. En aquest cas es van produir dos detinguts. Durant les pròximes hores tots els detinguts passaran a disposició judicial.