ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 16/05/2023
Tortosa es convertirà, l'any que ve, en la ciutat de trobada per al sector turístic de tot Catalunya
La capital ebrenca acollirà les 28es jornades tècniques de les Oficines de Turisme de Catalunya, que apleguen més de 200 punts d'informació al país
Tortosa serà, al 2024, la ciutat que acollirà les 28es jornades tècniques de les Oficines de Turisme de Catalunya. Es tracta del fòrum de referència pel que fa a la xarxa de punts d'informació que estan repartits arreu del país, que inclou més de 200 oficines de turisme de Catalunya, la direcció general de Turisme de Catalunya i l'Agència Catalana de Turisme.

La capital ebrenca va ser designada com a pròxima seu de les jornades, a la trobada que va tindre lloc el cap de setmana a Vilanova i la Geltrú. El fet que Tortosa aculla esta trobada representa una oportunitat única per promocionar la ciutat com a destinació turística de referència, en este cas adreçada a agents que tenen un paper clau com a prescriptors en la difusió d'espais que puguen interessar als visitants que passen per cadascuna de les oficines de turisme del país.

Per a la trobada a la ciutat, el departament de Turisme de Tortosa vol implicar els diferents agents turístics que existeixen a la ciutat, que són els millors ambaixadors per tal d'explicar l'oferta turística que pot mostrar Tortosa. L'objectiu és que les jornades a la ciutat oferisquen una experiència única i diferent, que els anime a tornar i a descobrir tot allò que la ciutat pot oferir i que posteriorment podran donar a conèixer a la resta de visitants.

Les jornades tècniques de les Oficines de Turisme de Catalunya van nàixer com a trobada dels professionals del turisme i les oficines, en un moment en el qual era necessari vertebrar el sector a nivell global al país, i per impulsar l'intercanvi d'experiències i coneixements mutus entre els diferents territoris.