ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 21/12/2022
Tortosa recuperarà enguany el parc Nadal Jove, amb una oferta renovada amb molt d'esport, tallers i una ludoteca
Del 22 de desembre al 3 de gener, el pavelló firal de Remolins acollirà tot un seguit de propostes per a omplir d'activitat les vacances escolars
Tortosa recuperarà enguany el parc Nadal Jove després que l'última edició es visqués al 2019. Des d'aleshores no s'ha pogut organitzar com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus i per les mesures preventives decretades per les autoritats sanitàries. Ara, el parc tornarà a l'activitat a partir d'este dijous 22 de desembre a la tarda, quan obrirà portes al pavelló firal de Remolins. Hi mantindrà l'activitat fins al 3 de gener amb horaris de matins i tardes.

La reactivació de Nadal Jove comportarà també tot un seguit de canvis en l'oferta de lleure i una renovació de les propostes que hi podrà fer la gent més jove de la ciutat. Una de les més destacades serà la potenciació de les activitats vinculades amb els esports: hi haurà una zona d'aventura on es podrà fer escalada, també es podrà practicar el tir amb arc, s'habilitaran diferents pistes multiesportives per a practicar el bàdminton, l'hoquei, una petita pista de bowling o un terreny de joc per a jugar al 'bubble soccer': el futbol en el qual els jugadors van corrent dins de bombolles de plàstic gegants.

Una altra novetat està adreçada als més menuts i és que comptarà amb una nova gran zona de ludoteca, amb tot un seguit de joguines i petits unflables.

Nadal Jove també inclourà tot un seguit de tallers, que a més incorporen activitats per a fomentar el reciclatge: d'esta manera, es podran crear granotes amb rotlles de cartró, es podrà fer arbres de Nadal amb xapes de beguda, dissenyar polseres amb fils de colors o reproduir la Cucafera amb cartró i altres materials. A la vegada, es mantenen els tallers clàssics de disfresses, pintacares, hortet, Picasso o el taller de fang.

Entre totes les persones que passen estos dies per Nadal Jove se sortejaran diferents regals, com ara bicicletes o jocs de taula, entre d'altres. La participació al sorteig es farà amb la mateixa entrada al parc, per la qual cosa tothom qui accedisca a Nadal Jove podrà tindre la possibilitat d'aconseguir algun dels obsequis.

L'Associació de Voluntaris de Nadal Jove, organitzadors del parc amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, destaca que, amb la recuperació de les activitats, han pogut posar en pràctica totes les idees que han anat pensant durant els anys en els quals Nadal Jove no s'ha pogut dur a terme per la pandèmia.

L'horari serà de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h. Els dies 22 i 25 de desembre i l'1 de gener, només en horari de tarda. El parc estarà obert fins al 3 de gener.