ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 08/07/2022
A la venda, les entrades per als espectacles de la Festa del Renaixement
Des d'esta setmana ja es poden adquirir les entrades dels espectacles de pagament: de manera física, al Mercat, o per Internet
L'Ajuntament de Tortosa ha habilitat un punt físic de venda d'entrades per als espectacles de pagament de la 25a Festa del Renaixement. Este punt està ubicat a una de les caselles exteriors del Mercat Municipal, al costat de la porta d'accés des de l'avinguda de la Generalitat. S'hi poden adquirir les entrades per als espectacles: ‘La Taverna d'Enrico’ (11 €), ‘Els Vitralls del Dux’ (6 €), ‘La festa dels Abanderats italians’ (3 €), ‘La hija del Don Alvar’ (3 €), ‘Arcans de Foc’ (3 €), i ‘Un viatge extraordinari amb Da Vinci’ (3 €). A més, es pot adquirir un abonament per a cinc espectacles, amb un preu de 21 €. D'altra banda, existeixen descomptes amb la presentació del Carnet Jove, així com per als menors entre 6 i 12 anys.

L'horari d'obertura del punt físic de venda és: de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20.00 h, i els dissabtes, de 10.30 a 13.30 h.

També està activa la venda d'entrades a través de la pàgina web de la Festa: a http://entrades.festadelrenaixement.cat/

Durant els dies de la festa, el punt físic de venda es traslladarà al carrer de la Rosa.