ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 19/05/2022
Tortosa comença dilluns la renovació de l'asfaltatge de l'avinguda Felip Pedrell, entre la catedral i el pont roig
Les obres s'allargaran durant tota la setmana i comportaran un dispositiu de trànsit per a donar pas alternatiu quan els treballs ho facen necessari
Dilluns 23 de maig començaran els treballs per a la renovació de l'asfaltatge de l'avinguda Felip Pedrell de Tortosa. L'actuació s'estendrà en el tram que va des del carrer Costa de Capellans fins al carrer Argentina i està previst que s'allargue durant tota la setmana.

Els treballs començaran dilluns pel tram més pròxim a la plaça de la Catedral i aniran avançant progressivament cap al centre de la ciutat. Això comportarà l'establiment d'un dispositiu de trànsit que donarà pas alternatiu quan els treballs ho facen necessari.

El pressupost d'esta actuació ascendeix a 109.900 euros.

L'asfaltatge de l'avinguda Felip Pedrell completarà els treballs fets a l'entorn de la nova plaça de la Catedral. A més de la construcció de la plaça, s'hi ha habilitat el nou equipament Tortosa Cota 0, s'ha restaurat la façana de la catedral i, a hores d'ara, estan a la recta final els treballs d'arranjament del carrer Costa de Capellans i carrer Santa Anna, així com l'adequació de l'entorn de l'edifici modernista de l'antic escorxador, actual Museu de Tortosa. Actuacions amb les quals es reforça el caràcter patrimonial d'este punt de la ciutat.