ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 01/10/2021
Des d'avui ja es poden descarregar i fer servir els Bons Tortosa en 262 establiments i negocis del municipi
L’Ajuntament de Tortosa destina 400.000 € en forma de vals de descompte, que la ciutadania pot utilitzar durant tot l'octubre en les compres al comerç local
L’Ajuntament de Tortosa, amb el suport logístic de la Cambra de Comerç i amb la participació de la Federació Comercial, de Serveis i Hostaleria Tortosa Més, ha activat este divendres, 1 d'octubre, els Bons Tortosa. Durant les tres primeres hores del dia ja s'han produït al voltant de 200 descàrregues de bons i ja s'han efectuat més d'un centenar de compres amb l'utilització dels vals de descompte.

L'alcaldessa, Meritxell Roigé, i el president de la Cambra, Francesc Faiges, han visitat un dels comerços adherits, des d'on han convidat la ciutadania a descarregar-se els cupons i fer-los servir: "els Bons Tortosa ens permetran fer un nou impuls a l'activitat econòmica, sobretot després de les conseqüències que ha comportat la pandèmia", ha refermat l'alcaldessa. De la seua banda, el president de la Cambra s'ha mostrat molt satisfet de les dades a hores d'ara, tant de participació dels establiments com de les compres que ja s'han generat, i ha agraït a l'Ajuntament la iniciativa ja que "creiem que tindrà molt d'èxit, sobretot a les petites empreses i comerços, que necessiten l'impuls per reactivar l'activitat".

Concretament, els vals de descompte es podran fer servir en 262 establiments i empreses del municipi, que estan identificats amb un distintiu a l'aparador. Corresponen a un gran ventall d'activitats, com ara botigues de roba, electrònica, perruqueria i estètica, llar i decoració, restauració, alimentació, joieria, òptica, farmàcia, floristeria, agències de viatges o acadèmies, entre molts altres. Tots els comerços adherits es poden consultar al web bons.tortosa.cat.

Al mateix portal, la ciutadania ja es pot descarregar els Bons Tortosa. Els poden aconseguir tant persones de Tortosa com d'altres poblacions. Els vals es poden descarregar al telèfon mòbil o bé imprimir-los en paper per poder-los presentar a l'establiment en el moment de la compra.

Cada persona pot obtindre 4 bons, fet que permet beneficiar-se d'un descompte total de 20 euros. Es pot fer servir un val, amb un descompte de 5 euros, per cada 15 euros de compra efectuada. Per tant, es poden utilitzar d'un en un en diferents compres, o bé agrupar-los en funció de l'import final: 1 bo, per a una compra mínima de 15 euros; 2 bons, per a una compra mínima de 30 euros; 3 bons, per a una compra mínima de 45 euros, o els 4 bons, per a una compra mínima de 60 euros.

Els bons s'han de fer servir durant els 15 dies següents a la data d'obtenció i, en cas que no s'utilitzen, podran tornar a ser posats novament a disposició de la ciutadania.

L'Ajuntament destina 400.000 euros del pressupost municipal als Bons, que suposaran una injecció econòmica d'almenys 1,2 milions d'euros al comerç local. La iniciativa se suma a les accions que ja ha dut a terme el consistori des de l'esclat de la pandèmia de coronavirus per contribuir a la reactivació de l'economia local.