ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 13/04/2021
Una operació conjunta de Policia Local i Mossos desmantella un punt de venda de droga al centre històric de Tortosa
Les tasques de vigilància van comprovar que al lloc hi havia força afluència de persones que hi anaven a comprar marihuana
Agents de la Policia Local de Tortosa i dels Mossos d'Esquadra van desmantellar, divendres 9 d'abril, un punt de venda de droga al barri de Santa Clara, al centre històric de la ciutat. L'operació es va dur a terme de manera conjunta i va comportar la detenció de dos hòmens, de 20 i de 26 anys, així com la incautació de substàncies i materials emprats en la suposada comissió d'un delicte contra la salut pública, en la modalitat de tràfic de drogues.

Les detencions són resultat de la investigació iniciada arran de les informacions que en el domicili es podien estar distribuint substàncies estupefaents. Després d'establir una operació de vigilància dels accessos a l'immoble, els agents van comprovar que en este punt hi havia força afluència de gent i que s'hi feien intercanvis entre els suposats venedors de droga i els possibles compradors. De fet, els agents van poder comprovar el pas de més de cinquanta persones en un període de temps molt curt. A més a més, també es van fer escorcolls en diverses persones després de la seua visita al domicili, amb els quals es va poder comprovar que acabaven d'adquirir droga.

El pis havia sigut ocupat il·legalment per les persones detingudes. Una vegada els agents van entrar al domicili amb el manament judicial, es van intervindre 250 grams de marihuana en cabdells, 43 embolcalls de marihuana preparats per a la venda, una bàscula de precisió i tres telèfon mòbils.

Un dels arrestats tenia antecedents per fets similars. Després de ser detinguts, els dos hòmens van quedar en llibertat i resten pendents de personar-se davant l'autoritat judicial quan siguen requerits.