ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 29/03/2021
El Viver d'Empreses de l'Ajuntament de Tortosa acull esta setmana un centenar d'entrevistes de treball per a la planta de Florette
L'empresa d'envasat de productes de l'horta Florette està duent a terme el procés de selecció del personal que necessita per obrir portes a la planta que està ultimant al polígon Catalunya Sud, al terme municipal de Tortosa
Esta setmana, responsables de recursos humans de l'empresa duran a terme prop d'un centenar d'entrevistes de treball a possibles candidats a ocupar llocs com a operaris de planta. Unes entrevistes que tenen lloc al Viver d'Empreses de Tortosa a partir de la preselecció feta per l'empresa entre les 700 sol·licituds que ha rebut a través de l'oferta de treball publicada al seu web.

La previsió és que d'estes entrevistes se'n puguen seleccionar una cinquantena de persones, que seran les que desenvoluparan les primeres tasques de producció en la primera fase d'implantació de l'empresa al municipi. La previsió de Florette és que l'activitat a la nova planta puga arrancar a l'estiu.

L'Ajuntament de Tortosa col·labora amb el procés de selecció, posant a disposició de Florette les instal·lacions municipals del Viver d'Empreses per dur a terme les tasques logístiques necessàries en esta fase.