ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 18/03/2008
14 alumnes de l'Escola d'Hostaleria d'Avinyó descobreixen la cuina de les Terres de l'Ebre

El programa de treball destinat a promoure l'intercanvi d'estudiants dels instituts de secundària de Tortosa amb d'altres de ciutats agermanades acull del 10 al 28 de març 14 alumnes de l'Escola d'Hostaleria d'Avinyó. Durant aquestes tres setmanes, els alumnes francesos faran part de les hores de pràctica exigides pel seu cicle de formació professional a establiments hostalers de la comarca del Baix Ebre, a més de l'aprenentatge de la llengua castellana. Aquests restaurants són El Parc, Nolla, Lakinoa, La Torreta, Mont-Caro, Paiolet, i Sant Carles (a Tortosa), a més de Villa Retiro (Xerta) i Amaré (Roquetes). Aquestes pràctiques es complementen amb classes i activitats a l'institut Joaquim Bau, i amb excursions de caire turístic i cultural.



De cara al proper curs, seran els alumnes dels cicles de grau mitjà de Cuina i de Restaurant i Bar de l'institut Joaquim Bau els que viatjaran a Avinyó per complimentar part de les 400 hores de pràctiques que se'ls hi exigiran per a obtindre la corresponent titulació. Aquests intercanvis resulten molt interessants també per al sector hostaler del territori donat que enriqueixen la qualitat dels futurs professionals i en milloren àmpliament el nivell de formació.



El regidor d'Agermanaments de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, va visitar Avinyó el passat mes de novembre acompanyat per professors i representants dels instituts de secundària de la ciutat, de l'Escola d'Hostaleria i del Conservatori de Música de la Diputació per participar en la posada en marxa d'aquests programes d'intercanvi: 'aquesta trobada a Avinyó ha donat ara els seus fruits amb l'arribada a la nostra ciutat d'aquest grup d'estudiants -ha expressat Lehmann- els quals tindran l'oportunitat de conèixer de prop la nostra gastronomia i el nostre territori

".