Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 08/10/2019
La 24a fira Ebreokasió posarà a l'aparador 200 vehicles durant el cap de setmana del 18 al 20 d'octubre
La cita afavoreix moltes vendes de vehicles de segona mà, quilòmetre zero i gerència, amb una forta presència de compradors de les comarques ebrenques
Del 18 al 20 d'octubre, el pavelló firal de Remolins acollirà una nova edició, la vint-i-quatrena, de la fira del vehicle d'ocasió de Tortosa, Ebreokasió. La cita permet posar a la venda vehicles de segona mà, de quilòmetre zero o de gerència, a preus avantatjosos. En aquesta ocasió es preveu que s'hi exposen aproximadament uns 200 vehicles, segons han avançat aquest matí el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Sisco Pepió, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando.

Pepió ha anat més enllà i ha destacat que Ebreokasió és una fira consolidada al calendari i que ha esdevingut "un referent al territori, pel que fa a la venda d'aquest tipus de vehicles". Només l'any anterior, es van vendre 52 vehicles, dels quals 47 es van formalitzar els acords durant els dies de la fira i 5 més es van acabar de negociar durant els 15 dies posteriors. Això genera un volum de negoci d'uns 750.000 euros, segons ha detallat el director de Fira Tortosa.

Ferrando també ha detallat la procedència de compradors: si bé hi ha un percentatge important de la mateixa ciutat de Tortosa, el gruix principal correspon a visitants que arriben de la resta de les Terres de l'Ebre, que superen el 61% de les compres. D'altra banda, cada vegada s'aprecia més l'interès de visitants de la resta de la demarcació de Tarragona o de les comarques del nord de Castelló, que assoleixen un 9% de les vendes.

La 24a edició d'Ebreokasió tindrà lloc al pavelló firal de Remolins del 18 al 20 d'octubre, de 10.30 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h. L'entrada és gratuïta.