ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 22/06/2020
La Mostra de Jazz de Tortosa escull la suggerent imatge d'un contrabaixista actuant, per al cartell de la 27a edició
Enguany, el festival ha reprogramat les dates per adaptar-se a la situació i té previstos els concerts del 30 de juliol al 15 d'agost, en espais oberts
La Mostra de Jazz de Tortosa ja té cartell per a l'edició d'enguany. Aquest cap de setmana, el jurat ha escollit l'obra feta a quatre mans pels dissenyadors Toño Gutiérrez Sanz i Diego Gil Hernando. És un dels 129 originals que s'han presentat al concurs, amb temàtiques i estils ben diversos. L'obra guanyadora representa un músic de jazz que toca un contrabaix, i es caracteritza per l'ús de pocs traços per il·lustrar l'acció, i per l'ús de colors vius que li confereixen dinamisme.

Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 700 euros, en col·laboració amb la Fundació Privada Duran Martí. D'altra banda, el jurat també va escollir sis finalistes més, que es podran veure juntament amb l'obra guanyadora a la web de la Mostra (www.jazztortosa.com). A més a més, com és habitual en les últimes edicions de la Mostra, també s'han seleccionat una trentena de cartells que formaran part de l'exposició que es podrà veure durant els dies del programa d'activitats.

Enguany, la Mostra de Jazz s'ha adaptat a les necessitats que marca la situació actual derivada de la pandèmia de coronavirus. És per això que ha hagut de variar les dates habituals, i ha programat tots els concerts entre el 30 de juliol i el 15 d'agost. En aquesta ocasió tots els recitals es faran en espais a l'aire lliure com a eina per dinamitzar l'activitat comercial i de restauració de la ciutat, així com per mantindre el màxim aforament, respectant les mesures de distanciament necessàries.

D'altra banda, fins al 30 de juny encara hi ha temps perquè les formacions musicals puguen incriure's per participar a l'Espai del Jazz Jove dels Països Catalans, que es desenvolupa des de fa 14 anys en el marc de la Mostra de Jazz de Tortosa. Els requisits per presentar la proposta es poden consultar a la web del festival.