Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/05/2019
El Museu de Tortosa acull, del 7 de juny al 21 de juliol, l'exposició del 15è premi de pintura Francesc Gimeno
En total s'hi mostraran les quinze obres seleccionades pel jurat, que també formaran part d'un catàleg
La sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa acollirà divendres que ve, 7 de juny, la inauguració de l'exposició del XV Premi de Pintura Francesc Gimeno. L'acte, a partir de les 19.30 h, també servirà per presentar el catàleg que s'ha elaborat amb les obres guanyadores

La mostra presenta les quinze obres pictòriques seleccionades pels membres del jurat, que en aquesta ocasió ha estat format per Joaquim Cantalozella, artista i professor de Belles Arts de la Universitat de Barcelona; Albert Mercadé, crític d'art i director de la fundació Arranz-Bravo; i Núria Rodríguez, artista i professora del Màster de Producció Artística de la Universitat Politècnica de València.

Entre les quinze obres finalistes que han optat al premi es troba la guanyadora: 'Fantasmagoria' (2018), d'Aldo Urbano. A través d'un llenguatge oníric molt personal, reflexiona sobre la Teoria dels Colors de Goethe. Cal destacar, també, les mencions especials atorgades a 'S/T #15' (2018), de Jordi Morell i 'Principio de Razón' (2017), de Lola Berenguer.

Completen l'exposició les obres de Vicent Arlandis, Albert Arribas, Sergi Clavé, Bernat Daviu, Ion Etxebarria, Cristina Gamón, Berto Martínez, Pedro Peña. Albert Pinya, Francesc Ruiz, Víctor Solanas-Díaz i Gal·la Uriol.

Lloc: Sala d'exposicions Antoni Garcia del Museu de Tortosa
Dates: Del 7 de juny al 21 de juliol
Horari: De dimarts a divendres de 10.00 a 13.30 h; dissabte de 17.00 a 19.30 h; diumenges d'11.00 a 13.30 h. Dilluns i festius, tancat

Més informació www.museudetortosa.cat
Contacte: museudetortsa@tortosa.cat
T. 977 51 01 44 oficines
Museu de Tortosa, Rambla Felip Pedrell, 3, 43500 Tortosa