ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 24/12/2021
El govern de Tortosa culmina la ronda de contactes amb l'oposició i convoca el ple de pressupostos per al 30 de desembre
L'alcaldessa manté els ponts de diàleg "fins al mateix dia del ple" per poder arribar a un acord que faça possible l'aprovació dels comptes
Ahir dijous va finalitzar la nova ronda de contactes que el govern municipal de Tortosa ha mantingut durant estes setmanes amb els grups municipals del consistori amb vista a fer possible l'aprovació del pressupost per al 2022. L'alcaldessa, Meritxell Roigé, ha destacat que les reunions s'han repetit des del novembre en almenys tres vegades amb cadascuna de les formacions per tal d'arribar a una entesa: "Mai abans, un alcalde s'havia reunit tantes vegades amb l'oposició i els hi havia donat tota la informació del pressupost amb tant de temps per a que la puguessen estudiar", ha argumentat recordant que van lliurar la documentació el 3 de desembre.

Roigé ha insistit en la necessitat d'aprovar el pressupost davant la situació actual: "la pandèmia torna a afectar les persones i l'activitat, i és més necessari que mai poder comptar amb els recursos per a atendre a les necessitats que comporta. Tenim els recursos per poder destinar-los a serveis a la ciutadania, amb uns ingressos que no teníem ni al 2020 ni al 2021, per tant cal poder-los aprofitar amb l'aprovació del pressupost", ha dit. Amb la voluntat d'aprovar-los abans que acabe l'any, l'alcaldessa ja ha convocat el ple extraordinari per a sotmetre a votació els comptes. Tindrà lloc el pròxim dijous, 30 de desembre, a partir de les 9 h.

L'alcaldessa apunta que, fins al mateix dia del ple, el govern està obert a arribar a un acord que faça possible l'aprovació dels comptes, sempre i quan, ha afegit, es tracte de propostes que siguen competència municipal.