ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Translation

Nota de premsa

Publicat el 20/11/2023
La Fira Ebreokasió registra un rècord de vendes i facturació en l'edició de 2023
La fira, que va tenir lloc a final d'octubre, genera un volum de vendes de més de 100.000 euros respecte a la passada edició
El balanç de la 26a edició de la Fira Ebreokasió ha estat un èxit total, amb unes dades de vendes i volum de facturació rècord. Un mes després de la fira, i quan els concessionaris ja han tancat pràcticament totes les operacions de venda generades, el balanç és d'un total de 78 vehicles venuts i una facturació d'1.579.867 euros, més de 100.000 euros que en la passada edició, que ja es van batre rècords.

L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan i la regidora de Fires, Sònia Rupérez, han valorat molt positivament aquestes dades, que demostren que la fira està plenament consolidada. A més, en la 26a edició es van incrementar també el nombre de marques participants, amb un total de 13 concessionaris participants. "És una fira que dinamitza l'activitat del pavelló firal i en què aconseguim atreure visitants de la resta del territori", ha dit l'alcalde.

Per la seua banda, Rupérez ha recordat que en aquesta edició es va ampliar la superfície de la fira a l'exterior, a l'esplanada principal del recinte firal i que es va comptar amb activitats lúdiques com l'organitzada pel Club Slot Tortosa i l'espectacle Frank Motor.